Drobni tisk

Vse objave na strani so last avtorja strani in jih je dovoljeno kopirat ali predelat v nekomercialne namene s tem da se navede originalni vir oziroma povezava do izvirne objave. Vsako objavo, ki bi jo želeli objaviti v komercialen namen ali v kakršnem koli mediju, je dovoljena, ob dogovoru z avtorjem in po dogovorjeni ceni. Avtor dopušča kritike. Info na tadej.b@gmail.com

Creative Commons License
EDM fanatik blog je ponujeno pod Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno 2.5 Slovenija licenco.

 1. sličica eros

  pozdravljen,
  predvidevam, da sva se spoznala na potovanju po dvanajstih svetovih?;-)
  zelo mi je všeč tvoje razmišljanje, ki si ga zapisal v odprtem pismu in bi ga rad podprl z omembo na svoji fb strani, če se s tem seveda strinjaš?
  lp
  eros

 2. sličica Tadej

  Pozdravljen eros!

  Imaš dovoljenje za objavo na svoji strani. Me pa poznaš tudi kot komentatorja in to je moj blog ;) T. B.

 3. sličica eros

  super! me veseli, da si tega tako lotil … se takoj podpišem pod tvoja pozitivna razmišljanja. ;-)
  lp
  eros

 4. sličica Tadej

  Enostavno sem bil preveč razočaran nad svetom (ne svojim) in sedaj ko posegajo drugi svetovi v mojo zvezo, sem napisal, kar mislim. Si pa že od nekdaj želim spremeniti svet (ne svoj) na bolje. Jasno vidim, kako vsak posameznik živi v svojem svetu in nemalokrat me je obšla misel da bodo ljudje knjigo razgrabili, saj vendar hočejo biti srečni. Mhm! Res dobra tolažba! A niti trije, ki jih poznam tukaj od blizu, vidim da je ne razumejo tako kot jaz.

  Napisal sem tudi zaradi mladine, katerim nesprejemljivi starši onemogočajo razmišljanje z lastno glavo. Tega pa je vse preveč. Moderno suženjstvo …

 5. sličica eros

  ali tvoji prijatelji knjigo razumejo drugace, ali sploh ne dojemajo nove razlage o delovanju nasega uma?

 6. sličica Tadej

  ne dojemajo nove razlage o delovanju uma … držijo se pogleda usmerjenega na druge, nekateri mi dajo občutek, kot da je knjiga samo lep roman in kot da ne povežejo stvari s svojimi življenji.

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !