Nihče te ne bo ljubil tako kot sem te ljubil jaz

Nihče ne bo ljubil tebe, tako kot sem te jaz. Nihče ne bo ljubil tvojih polnih ustnic in občudoval tvojih iskrečih oči, bolj, kot sem jih jaz. Nihče ne bo opazil tvojega simetričnega noska in nihče ne bo opazil tvojih polnih ličk ob božanskem nasmehu, nihče, razen jaz. Nihče ne bo opazil da imaš elegantno, edinstveno hojo in da znaš nosit to kar si kupiš. Nihče ne bo opazil tvojega majhnega privlačnega vratu in nihče ne bo opazil čarovnijo tvojega telesa, tako kot sem jo jaz. Nihče ne bo opazil tvojih elegantnih gibov. Nihče ne bo imel tako lepih in ujemajočih se rokic tako kot ti, z mano. In nihče ti nebi verjel da ne verjameš v Boga, saj pa si vendarle Boginja; Boginja, ki je imela Boga.

Sometimes the sound of goodbye is louder … than any drummbeat …

YouTube slika preogleda

 • Facebook
 • Twitter
 • Ping
 • Google Gmail
 • LinkedIn
 • MySpace
 • Share/Bookmark
 1. sličica Matija Šega

  Nikoli ni tako, da ne bi moglo biti še boljše ;)

 2. sličica Dajana

  OK, zdaj moraš najti samo še tisto, ki bo ljubila tebe, tako kot ti njo. Hej, imam en res dober filmček, kako to osebo “najti”:

  http://www.youtube.com/watch?v=9BRyrACwIxY&feature=related

  lp

 3. sličica Tadej

  Matija, I believe so ;)

  Dajana, še vedno nisem uspel prebrat vsega gradiva, ki si mi ga dala. Tole je sicer video, tako da gre hitro v moj čas :) ostalo pa še pride na vrsto :)

  Hvala

 4. sličica Simona Rebolj

  Nič čudnega in še dobro, da te je zapustila. Nič ni bolj antipatičnega od maničnega egocentrizma, precenjevanje pomena svoje ljubezni in s tem hkratnega poniževanja objekta poželenja, češ, kdo neki bo sploh videl, kar sem videl veliki JAZ. Bljak.

 5. sličica Simona Rebolj

  Joj, se opravičujem … spregledala sem, da imaš v naslovu bloga pojasnilo, da si fanatik. Potem je vse skupaj razumljivo in pošteno opremljeno z opozorilom.

 6. sličica Tadej

  Hehe, dobro napisano :) Ampak še vedno nisi verjetno slišala moje, ne njene zgodbe ;)

 7. sličica vlatka

  In najde se nekdo, ki jo bo ljubil prav tako…..

 8. sličica Tadej

  Njo lahko marsikdo ljubi, saj sem jo jaz tudi. Nisem si je želel nič manj ljubit, kot z njo imet lepo, mirno in urejeno življenje :(

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !