Ugotovitev

Nikoli ampak res nikoli v življenju, ko sem bil še majhen, si nisem predstavljal, čeprav sem gledal vse te posnetke vojn, lakote in sirot, si nisem mogel predstavljat, da mi bo lastna vojna moja glava. Da se bom bojeval s svojo psiho. In to ni niti malo lahka vojna. Pravijo da od fizičnih bolečin ne jočeš, jočeš ko boli duša (psihične bolečine). Res, nisem vedel, da mi bo v krasnem svetu, lastna glava predstavljala vojno :(

 • Facebook
 • Twitter
 • Ping
 • Google Gmail
 • LinkedIn
 • MySpace
 • Share/Bookmark
 1. sličica Tania

  Psiha je jeba. Še večja jeba so pa taki ljudje okoli nas. Že res, da smo nekaj krivi sami, da se pustimo takim bedakom.. ampak je nekaj ne, hočeš vzdržati in se ne dati, se pa sploh ne zavedaš, kako to podzavestno žre vse v tebi, vse dokler ne poči.

  Jočeš ko boli duša ja. Jočem s teboj, ker kaj drugega mi ne preostane. Ne iz usmiljenja, ampak zard tega, ker pač.. u know why.

  Pomilovat nekoga v takih zadevah.. noh ja, pomaga, ampak bolje ga je postaviti na realna tla in biti z njim odkrit, ter ga spodbujati, da najde pot ven.. ne pa mu samo kimati in jajati. Mene sicer so spodbujali etc. etc.. ampak sem bla slepa, jebiga. Ker misliš, ah saj bo. Ku*ac bo, ob takem gnoju od človeka težko.. sploh pa, kar se Janezek nauči, to Janezek zna.. nekaj časa je lahko zatišje, ampak slej ko prej naredi BUM.

  Bluzim na veliko. Kar hočem povedati je to, da stran od takih ljudi, ker preprosto niso vredni. Ne tebe, ne tvojih nervov. In saj veš, za pogovor.. jaz zmeraj tukaj :)

 2. sličica Tadej

  Tania, kar me najbolj muči je to da me prav zanima, kaj gre tem ljudem po glavi. ali to delajo namerno, ali pa se sploh ne vidijo samega sebe …

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !