melodije možne samo v hardstylu

zares, verjetno edini čudež kaj sem ga bil deležen na tem fuckin božjem svetu so bile melodije. melodije ki me zadanejo direkt v srce. in to opažam samo v eni glasbeni zvrsti; hardstylu. če je kje kaj boljšega, dajte mi prosim povedat!!!

http://home.amis.net/tbrunek/melodija.mp3

 • Facebook
 • Twitter
 • Ping
 • Google Gmail
 • LinkedIn
 • MySpace
 • Share/Bookmark
 1. sličica ~ nagajivka ~

  Živijo Tadej!

  Imam posebno prošnjo, če ti je ne bo odveč izpolniti …

  Ker vem, da si pravi računalniški maher in obvladaš tehnikalije s tega področja in, ker vem, da si prijazen poba, si te drznem prositi za pomoč. Sem že spraševala okoli … pa mi nihče ne pojasni.

  A mi lahko razložiš, kako naj na svoj blog prilimam muziko v formatu mp3-winamp? Sem že poskušala, pa mi ne uspe … morda bi morala inštalirat še kak dodaten programček? Ali pa le v nadzorni plošči ne znam naštelat zadeve? (Predvajanje mp3 na pc-ju sicer deluje brezhibno.) Zakaj se mi pa noče odpret po kopipastanju na blog? Le neka kocka z oznako se pojavi … Z linkanjem youtube-ov nimam težav, le ti mp3 winamp-i mi nagajajo. Kaj pa na drug blog – je tudi možno prenašati mp3? Tako kot si ti tu zgoraj, naredil? Oprosti, ker te gnjavim, a bom vesela, če mi bo končno nekdo znal razložiti to zame zapleteno čudo od tehnološkega postopka … :)

  Hvala, če se me boš usmilil.

 2. sličica Tadej

  koda da vstaviš mp3 datoteko je [mp3 filename="mesto://kjer/se/nahaja/datoteka.mp3" height="20" width="300" /]

  če je to to kar želiš.

  drugače pa vse kar sem naredil tu zgoraj je to, da sem skopiral mesto datoteke v objavo :)

 3. sličica ~ nagajivka ~

  Tadej hvala za odgovor. Sem poskušala in … naletela nove težave:

  Ko sem izbrano datoteko prenesla in shranila na blog, sem ugotovila, da se je hkrati z izbranim komadom prenesla kar kompletna glasbena datoteka, naložena na mojemu BitCometu. Aleluja!!! :mrgreen: (Ja, saj sem takoj izbrisala).
  Po večkratnih nadaljnih poizkusih, mi vselej skine dol kompleten file in nikakor le tistega štiklca, ki ga izberem in označim. Kaj narobe delam? Hm. Ni mi jasno …

  Če ti povem še drugače: ob desnokliku na izbran komadič mi sicer ponudi možnost “kopiraj”, medtem ko opcije “prilepi” ne pokaže.

  Kaj mi še preostane? Morda na pc-ju nimam inštaliranega primernega programčka? Kaj ti uporabljaš, da lahko popaš na blog tiste mini playerčke – (ne winamp) – pač pa tiste male, tanke, (ne se mi smejat, ker ne vem kako se jim reče), “srebrne” glasbene predvajalnike? (Zdaj jih pri tebi ne najdem, sem jih pa v preteklosti že zasledila). Naj odslej muziko v svojem compu raje shranjujem v drugačnem formatu? Bi morala mar obstoječo – že shranjeno pretvoriti?

  Jao, vem, da tečnarim. A ti obljubim, da ti po naslednjem odgovoru (HVALA!) ne bom več težila.

  Aja, pa predstavljaj si, da odgovarjaš 5-letnemu otroku, ki mu moraš vsa “navodila za uporabo” od A – Ž čimbolj preprosto razložiti … ;)

 4. sličica Tadej

  hehe, glej, zadeva je enostavna :)

  playerček izriše stran. ti samo uporabiš kodo: [mp3 filename="mesto://kjer/se/nahaja/datoteka.mp3" height="20" width="300" /] in v to kodo vneseš pravo pot do komada.

  prvo kot prvo, nwem če se dajo pesmice nalagat na stran, za slike vem. jaz imam v tem postu komad lepo na svojem ftp prostoru. tako da primarno moraš komadič nekam naložit in potem uporabit to kodo, ter v njo vnest pot do komada :) to je vse. poglej pri piromanu, on ima veliko navodil za bloge :)

  piroman.blog.siol.net

 5. sličica ~ nagajivka ~

  Aha. Štekam. Samo to pol pomeni, da bi moj com v tem primeru bil v vlogi serverja … preko BitCometa … ali BitThorensa … To mi pa ni preveč všeč. Brez prave zaščite si pač ne upam. Verjetno to ne bi bilo preveč varno …

  Okej. Se bom že znašla nekako. HVALA ti še enkrat za prijaznost in fajn bod!

  Ciao! :)

 6. sličica ~ nagajivka ~

  popravljam: “… da bi moj comP v tem primeru … “

 7. sličica Tadej

  hehe, znaš uredit server bittorrent, ne znaš pa nalagat fajlov ;) ?

  preko bittorenta ne bi mogla linkat do fajlov na svojem compu :) poišči si zastonj spletni prostor, naloži datoteke tja, ter linkaj do njih v kodi predvajalnika ;)

 8. sličica Lan

  Ej a bi lahka mogoče povedu ker je tole kumad =)

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !