Ženska da te kap!

Verjetno veste da iščem službo (hmal bo neki, upam :P ). Ne veste pa tega da hodim v tako imenobani “Job Klub” (več o tem drugič ali pa nikoli), kamor te napoti Zavod za delo (ki so btw, en kup gnjavačov). No, to hodim že kakšne tri ali štiri tedne, ne vem več točno …

In seveda moški ne more mimo tega, da ne bi opazil, kakšne uslužbenke tam delajo. Dve blontni mlajši naravnost sexapilni in dve starejši. In scenarij, ki se je odvil v petek,gre nekako takole.

Zjutraj se primajam na kadring, še ves zasanjan o žongliranju z nogometno žogo (ali pa je bilo to kaj druga ponoči?) :lol: Vedel sem da tista ta huda (oz. dve) delata če pridem po stopnicah navzgor v sobi na levi strani. Naša majhna grupa se je pa zbirala v sobi skozi desna vrata. Tako sedimo, razpravljamo in debatiramo o določenih temah, ko se ena od postav pojavi na vratah s stavkom: “Slišala sem da imamo enga računalničarja tu?” Seveda, jaz sem takoj pomislil, da je zadeva čisto uradne sorte (kako da ne! saj je bila :lol: ), da je mogoče našla kakšen zanimiv oglas zame, čeprav sem vedel da to ni njeno delo. “Novi printer smo dobli, pa bi rabla pomoč,” že skoraj obupano izrečeno oz. vsaj tako je zvenelo.

Ni mi preostalo, kaj druga kot da ji sledim. OK, in če do zdaj nisem skapiral kakšno popolno postavo ima, da bi lahko zamenjala marsikatero v Victorias Secret, mi je postalo jasno v tistih nekaj korakih za njo. Bil sem v afektu. Malo od zaspanosti malo od njene postave. Valda imajo moški uprte oči sam v eno (zakaj, mogoče kdaj drugič, če ne nagruntam, nikoli), ampak vidijo pa celoto. Lep poskus je to, da pokažete moškemu sliko ženske; posamezno obraz, trup in potem noge, pa jo bo še vedno hotel videt celo.

V glavnem … prideva do njene mize, z mano je hvalabogu bil kolega, ki mi je držal še tisto malo samozavesti, da sem ob taki ženski sploh lahko kaj izdavil. Revica je imela papirje, cdje in kable kr razmetane po mizi, in se sama matrala z zamenjavo tiskalnika. Ampak imela je voljo do tega. Predlagala je da bi odklopila tiskalnik. In ker je računalnik bil prižgan še vedno na tleh sem predvideval, da bo zadeva postala še veliko bolj pestra. Splezala je pod mizo, ne na kolena!, in kolikor mi je funkcioniral spomin porabila veliko preveč časa z odklapljanjem tiskalnika :lol: Seveda mi je ob pogledu nanjo (yeah, kdo si ne bi želel imeti nevedne monterke :lol: ), rešitev udarila v glavo že prepozno, tako da je ona prej že vprašala, “zakaj pa to ne gre”, odklopit tiskalniški kabel iz računalnika namreč. Z mislimi še vedno na 1MHz, izdavim “mogoče je zašraufano vzadaj”. Ob pogledu na hudo bejbo pod mizo (z vseh kotov, ker se je obračala), oblečeno zelo elegantno, ne me spraševat kaj, ker ne bom vedel, so mi misli čisto zmrznile. Tako se je vstala, pod mizo pa sem splezal jaz. Seveda brez težav odklopim kabel. Se obrnem in verjetno je bil to najlepši pogleda, kar sem jih videl na svetu. WTF, pa saj je samo ritka. Vsaka jo ima. Ampak take ne srečaš ravno vsak dan. Zanimam se za postave. Veliko več kot večina moških. Ni vse tisto, kar se na prvi pogled vidi od zunaj. Vem, kako bi zgledale čisti modeli, aja pa to ni kakšna Sanja Grohar btw. Ženska ima tako popolno telo, kot ga še pri nobeni nisem videl (Nina Osenar, eeehhh, ne se hecat). Ženska je tako dobra, da bi lahko tisti trenutek tam zamrznil in strmel sam vanjo. V obraz je ni bilo časa gledat. Bila je tudi lušna ;) mislim da celo brez pudra, oz. odvečnega pudra. Z elegantnimi oprijetimi kapri jeans (se tako reče?) hlačami, špičaki, urejenimi nohti na nogah, oprijeto zaprto jopco ter pod njo … nisem videl :P ni res, sem :) še eno oprijeto majčko. Ženska, ki bi si jo želel sam Bog. A vendar ne verjamem da jo bo dobil zares vreden fant. Meni bi se zdelo, da je predobra zame, oz. da bi jo izrabljal, kamorkoli bi prišel z njo. Saj veste, nevoščljivost, favšija all the way …

evagreen

Nazaj k naši zgodbi. Vedel sem da nekaj ne bo šlo vredu, saj tiskalniški porti LPT niso PnP, da bi jih OS sam zaznal. Inštaliram prvič. Poskusim printat. Tema. Šit! Kaj bo zdaj če ne nagruntava s kolegom, ona pa mora nujno natisnit razne obrazce in napotnice (ehm, od kje že mišljenje, da ji moram ustreči ?? :P to boste ženske najbolj vedle, kako je če ste hudo privlačne). Poskusim 3x s cdja zagnat Epsonov (sux) software. Tema! Šit! Ostalo mi je še samo možnost dodajanja tiskalnika preko nadzorne plošče; tu hvalabogu uspe. Tiskalnik printa! Nastavljamo odmik od zgornjega in levega roba. Zadeva poteka brez težav. Zaplete se le pri tiskanju. Tiskalnik je bil namreč iglični. Printat bi mogel na 4 plastni neskončni papir, printal pa je samo na 3 plasti. Brez da bi ji povedala rešitev, ki se nama je zdela malo verjetna in se je danes izkazala za pravilno, se nama je zahvalila, midva pa sva jo popihala na povabljeno že zamujeno pijačko.

 • Facebook
 • Twitter
 • Ping
 • Google Gmail
 • LinkedIn
 • MySpace
 • Share/Bookmark
 1. sličica pinkyy

  uuuu bom rajš kr brez komentarjev :lol:

 2. sličica Tadej

  ha! poglej si vse ostale :D tolk so ji favš, da ne upajo nič komentirat :D

 3. sličica sparkica

  :mrgreen: nič fauš. kar mej jo :mrgreen: če je še tolk prijazna kot je lepa (po tvojem opisu), si zmagal :mrgreen:

 4. sličica Tadej

  ti, a sem kje napisal, da jo hočem :D ?

 5. sličica sparkica

  Ja, si, med vrsticami :D vendar si omenil tudi, da je ne moreš (nočeš zaradi faušije drugih) imet :D says who?! :D Če ne boš poskusil, ne boš vedel :)

 6. sličica claudyka

  Ni to, da ne bi hotela nobena komentirat, ampak fora je v temu, ko moški tako lepo opiše neko žensko, je brezvezno komentirati. Zakaj? Ker dekle izžareva svojo lepoto in ker si nam to izžarevanje tudi lepo opisal.
  Dekleta, verjetno, ne poznamo in komentirati o tem, kakšna je in kaj je na njej, da je lepa oz. privlačna, … je brezsmiselno.

  Da bi pa pisali komentarje o tem, da pazi se te punce, ker je lepa in da te lahko prinese okoli ali pa da bo imela več moških zaradi svoje lepote oz. da bi te ( predpostvka ) varala ali karkoli negativnega, je pač nesmiselno.

  Drugo bi bilo, če bi nam samo namignil, da je poanta zgodbe neka deklina in bi nas zanimalo kakšna je, kje dela, kaj je na njej,…

  Tukaj pa imamo roman v malem. Manjka samo še konec. V filmih ponavadi pridejo na koncu skupaj, vprašanje je, koliko je lahko film realen v povezavi s pravim življenjem.

 7. sličica pinkyy

  ja sej kdo ej reku da sm fouš :lol: ni res sam nism mela komentarja pač, preveč dobr si jo upisu :D !!!

 8. sličica Tadej

  napisal sem, da je predobra zame + da bi imel tak občutek, ne da je NOČEM!

  claudyka :D filmi, zato se jim reče FILMI :D ker v real ni možno kaj takega :D no vsaj pri meni ne, ker že zgleda preveč dobor da bi bilo res, in take stvari se mi ponavadi ne uresničijo :D

  pinkyy, sm opazil, da vam je pobralo vse misli :lol: najprej sm mislil, u zdej bo pa bum s komentarji :D pa tema :D

 9. sličica sparkica

  Hehehehe, Tadej, očitno ne poznaš nas žensk (ciljam na temo) :D

 10. sličica snow

  Tadej–>a še dihaš?

 11. sličica Tadej

  še, komi :)

 12. sličica glitter

  ženska ki ti vzame dih… :D
  učasih je prov lepo videt kako tud moški znate lepo opisat žensko.

 13. sličica Tadej

  in pričakovat da prleti kakšen kompliment rikverc, zaman :P

 14. sličica glitter

  ahhh dj no sj tok kruta pa spet nism no.

 15. sličica sedna

  Uh, kakšen sexy člančič! Očitno ti je šla ženska ( ritka ) do živega. jaja!

 16. sličica Tadej

  ne ti, nasploh ene, moški tudi pričakujemo kdaj kak kompliment ali pohvalo ;) pa ne v stilu “ful lep avto maš” :lol:

  sedna, pa si me razkrinkala :D

 17. sličica glitter

  od mene marsiker tip dobi kak lep kompliment… ne šparam z njimi. samo treba je znat potem to izkoristt.

 18. sličica Tadej

  well, pol si res super punca.

  ampak če že kdo dobi od tebe, to kaj pomeni? sklepam iz zadnjega stavka :P

 19. sličica glitter

  da si ga zasluži… :P da neki je že na tem če ga jst pohvalm.

 20. sličica Tadej

  ja to sem uspel ugotovit :D še kaj ? :D

 21. sličica čebelca

  uhuhu tole ti pa čist prvoščim eno fejst punco :D lepo lepo

 22. sličica vlatka

  Si še vedno med živimi? No? Torej te ni kap ;)

 23. sličica anka

  :D Lahko bi se vsaj za kafe zmenila ;)

 24. sličica Tadej

  ah, anka, ti veš kaj men nardi z moralo ko se takšna ženska pred mano pojavi :lol: ?

 25. sličica kadring

  Olala, nismo vedele, da fantje tako zelo uživajo pri nas:)

 26. sličica Tadej

  opa :D nekdo se je potrudil in našel moj blog :D zdaj me bo pa res sram tja hodit :oops:

  no, vsaj nič slabga ni blo napisanega :)

 27. sličica Tadej

  mi bo zaupala, katera je odkrila moj blog ;) ?

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !