Euro 2008 in izvirne hrvaške reklame na HRT2

Vsepovsod dežujejo objave o euru 2008. Pa da ne bom začenjal še jaz pametnjakovičit s tem, sem hotel pokazat nekaj zares izvirnega od naših preljubih sosedov Hrvatov. Njihovi dve super ultra izvirni reklami, ki verjetno stopita marsikomu na živce. Ne samo zato ker so neposredno vpleteni in z izvirnostjo obujajo negativo na nasprotni strani, ampak tudi zato ker izražajo kako zagledani so Hrvati sami vase. Po drugem dnevu spremljanja eura na HRT2 (ker drugje možnosti nimam), sem imel tega narcisizma in filanje lastnega ega, dovolj. In ne hedonist (komentar št. 43), ne gre za nobeno favšijo ali zavistnost. Privoščim jim da so dobri v nogometu, saj je to tudi moj šport. Privoščim jim da se tu pa tam pohvalijo. Ni pa potrebno obujat spomine (se vn metat in se delat ponosnega) oz. že kar bi lahko rekel skoraj žalitev, na tuj račun reprezentanc, ki se niso uspeli uvrstit na Euro 2008.

YouTube slika preogleda

YouTube slika preogleda

 • Facebook
 • Twitter
 • Ping
 • Google Gmail
 • LinkedIn
 • MySpace
 • Share/Bookmark
 1. sličica Urška

  Vse lepo in prav, ampak najbolj sem fascinirana, ko Hrvati vedno najdejo dežurnega krivca (ko in kadar jim gre slabo) v sodnikih. To ne moreš verjet, česa vse so takrat krivi sodniki. :lol: Čista komedija. :)

 2. sličica Tadej

  res je! prav naravnost glupi neargumentirani komentarji letijo o sodnikih …

 3. sličica Kareem

  AJMO HRVATSKA!! MI TE VOLIMO!! Kako vam je krivo slovencima što niste na euru 08!!

 4. sličica Tadej

  Kareem, umiri svojo prepotentnost …

 5. sličica istrijan

  Smo bili sosedi, smo sosedi in bomo ostali sosedi.Zakaj ne DOBRI SOSEDJE?!
  “Dobro vece braco Srbi!”(Pozdrav SLO-napovedovalca na EUROSONGU)

 6. sličica Tadej

  lahko smo sosedje, tudi dobri znamo bit, kar smo se že neštetokrat izkazali, ampak zaboga ne povzemajmo stvari po njih, ne kradimo jim jezika, povedano v simboliki …

 7. sličica sparkica

  Ko sem prvič videla to reklamo, sem bila malo huda… zdaj se pa samo režim :mrgreen: Saj ne, da sosedom ne bi privoščila, da bi šli naprej, ampak… kdor se zadnji smeje, se najslajše smeje :D Zdaj lahko Slovenec in Hrvat v miru žulita vsak svoje pivo in skupaj gledata nadaljevanje prvenstva… DOMA! :mrgreen:

  Haha, Lesi se je vrnil/-a domov :D

 8. sličica Tadej

  najboljši sosed je mrtev sosed :P malo v šali rečeno … kakorkoli, naj pijejo svoje ogabno pivo ja … itaq niso moralni narod, slabši so od živali. nwem čemu jim je blo treba dunaj razbit … neetično, nemoralno …

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !