občutki drugič

se vam je že kdaj zgodilo, da ste bili najprej dobre volje, skakali od sreče, vam je šlo samo na smeh, ampak čez nekaj časa pa postanete vse drugo prej kot to?

vam je sreča in dober občutek droga tako kot meni. najprej me nabije popolnoma s samozavestjo, srečo in btk do drugih, kasneje pa ste bolj na tleh; ne uspete uravnavat samozavesti, nekontrolirano vam v hipu uhajajo besede, enostavno ne spravite skupaj enega razločnega stavka, razloga, izgovora? ste spremenljivi kot poletno vreme, kot jaz? samo da pri meni tudi sneži poleti?

kaj zaboga se dogaja z mano. če sem en dan srečen, te sreče nikakor ne morem raztegnit na več dni, oziroma, da bi jo kontrolirano ohranjal … zdi se mi kot da se moje misli koncentrirajo na to podzavestno, in ko jim zmanjka koncentracije, me spustijo v blodeče tavanje po depresiji … nikakor, pizda, se ne morem vzdrževat pri dobri volji, ampak če je je že kaj, potem ne traja dolgo, maksimalno je bilo tri dni, pa še to sem bil potem en ceu dan tolk zamorjen, da kr hudo. sem pa opazil tudi, da se tudi obratno dogaja. če si poln čustev, recimo kreganje ipd., ko gre skoz tebe malo morje čustev, si po njem dobre volje.

mi zna kdo povedat, kaj se dogaja z mano? saj nisem ženska da bi imel menstro …

 • Facebook
 • Twitter
 • Ping
 • Google Gmail
 • LinkedIn
 • MySpace
 • Share/Bookmark
 1. sličica snow

  lahko imaš PMS,….hehehe,hec,…..nisi edini ki ima takšen vrtiljak čustev,preveč hitimo in preveč se nam dogaja naenkrat, po mojem nas naša čustva več ne dohajajo

 2. sličica Tadej

  sem slišal za “moški PMS” … nwem kaj naj si mislim :D

 3. sličica M&M

  Tadej, če bi js vsak dan opisovala svoje občutke in razpoloženja, bi se zamislil nad menoj. kakšen dan bi bil nevihten in pripekajoč :)

  kej veš kam je mrknil mic? ;)

 4. sličica sedna

  Mja, zamisli se nad tem, katero čustvo ti je najbolj domače. Če si zdaj več, bolj srečen kot si vajen, torej imaš overdose:), nič čudnega, da zanihaš v drugo smer. In nič nenavadno ni, da se sprašuješ take idotarije kot: ali sem si res zaslužil, se to res meni dogaja, kaj je zadaj, da ni z mano zaradi česa drugega, kaj če bo konec, sem dovolj dober itditd..
  Ti kr mene vpraši, sva na istem..
  Se bo znihalo počasi, nč bat
  Objemčke

 5. sličica Tadej

  sedna, hvala. pa res se je to zdj začelo pred kratkim oz. redko že tudi prej. ampak tega res ne maram :roll:

 6. sličica kitsune

  Moški ima tudi lahko menstro in sicer mentalno menstro :lol: . Očitno se ti je nekaj nabralo in kliče po spoznanju… Ljudje moramo imeti tudi slabe dni, da zato toliko bolj cenimo tiste res dobre! :wink:

 7. sličica Tadej

  ok, dans sm kr ql :D mogoče po temle pivu :D

 8. sličica anka

  Nič skrbet, samo pomlad se približuje in te malo meče. :D Ja, baje bo jutri pri nas pol metra snega… :-( No, vidiš kako hitro se mi je razpoloženje spremenilo…buhuhu..ueee…vendar, če bom imela čas bom poleg kidanja lahko naredila še sneženega moža :D juhuhu…

  Ma, to se verjetno vsem dogaja…

 9. sličica Tadej

  pomlad :D ? ja valda … mene to zagrabi tja proti božiču :lol:

 10. sličica anka

  Proti Božiču? Potem se ti že tri mesece vleče?

  Ej, ena za dobro voljo:

  A veš kaj je najhujša mora za kačo? hih, hi..
  Da poje viagro :lol:

  Ja, sej vem, malo je že star, sam mi kaj bolj pametnega trenutno ne pade na misel.

 11. sličica Tadej

  LOOOOOL :D nissem še slišal :lol: si me ravno prav nasmejala zdaj :D LOOL

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !