danes 23.2.2008 praznuje naš portal tretjo obletnico obstoja. praznujemo tri leta, odkar je nekdo izmed slovencev pogruntal, da bi slovenija potrebovala svoj portal za to ekshibicionistično glasbo.

najprej pa malo zgodovine, ampak res čist malo …

hardstyle je bil razvit nekje leta 2001. seveda od nizozemcev. idejna ustanovitelja sta DJ Luna in Lady Dana (DJ Dana), ki jima je uspelo sestavit skupaj vse taboljše dele določenih, že znanih elektronskih dance zvrsti. tako se je rodil hardstyle. nekje dva in pol, skrajšanega kick udarca z bassom na sekundo; odličen kompromis med schranz in DJ Bobo bass linijo, bi rekel. melodija iz gigi d’agostinota, molele in preziosota s pridihom dance ritmov. um zasvojljivi soundi in vokali, katere si lahko predvajaš neštetokrat. sanje vsakega prepotentnega mulca v avtu z mogočnim boom boxom, saj bi z lahkoto lepil poglede nase.

ob jutrišnjem praznovanju prirejamo tudi zabavo. in sicer v prestolnici naše male državice. čeprav v sloveniji hardstyle ni tako razširjen in ga nekateri enačijo s technom in schranzom (eee, spokajte nevedneži), dobivamo vse večji odziv. kot sem že rekel, če hočete neko svežino novodobnega “ravea” in ste človek, ki da nekaj na muzko in dobro druženje (kar hardstylerji ZAGOTOVO smo), pridite jutri v Hollywood Club v BTCju v Ljubljani. ne potrebujete drog, prinesite glavo in se vživite v glasbo. ostalo prepustite nam ;)

Za poslušanje potrebuješ Flash Player.

 • Facebook
 • Twitter
 • Ping
 • Google Gmail
 • LinkedIn
 • MySpace
 • Share/Bookmark
 1. sličica samomolen

  Do dvanajste sekunde mi je všeč. :-)

 2. sličica Zvita T.v.

  Nekaj takega sm jst izjavla k sm prvič to slišalal, ampak trenutno mi je :cool: Čeprav čudno, ker sm se šele zbudla..
  U gljavnom, dobro ga zažurajte, bom spokala zdj.. jst nevednica :D

 3. sličica Tadej

  samomolen, previdno, zelo nalezljivo! melodije ne dobiš iz glave kar tako …

  Zvita, pa ti veš kdo je napisal ta komad? Nekdo, ki je pel v cerkvenem zboru in pisal pesmi za male otroke. To je melodija na čist primitivnem nivoju, z dodanimi basi. To bo všeč vsakomur …

 4. sličica samomolen

  Brez bojazni. Poslušam do dvanajste.

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !