prokleta samoumevnost

direkt iz postelje so me zabrisale misli na zgornjo temo, ko sem poskusil zatisniti oko za samo uro pa pol pred luninim mrkom. ne morem spat. tole moram zapisati …

 • v vasi/naselju lahko prekoračiš hitrost čez 50km/h, če nekdo pred tabo vozi 45km/h ali če je pred tabo traktor s hitrostjo 30km/h, ti pa nimaš dovolj ravnine za prehitevanje – NE, gospod wannabe šumaher, niti v sanjah ne smeš prekoračit hitrost v naselju preko omejitve (50km/h)
 • pri seksu izgubiš vse kalorije – NE, gospod novopečeni jebać, pri seksu izgubiš približno toliko kalorij, kolikor jih zaužiješ pri eni boljši večerji, sicer pa te bo tvoja pička, ki jo tako lepo pumpaš, prej ko slej zapustila, in bo sama spoznala pri tridesetih, kako naivna je bila in preklela cel moški ego ozon, ker pač so tist cajt bili njeni vodje hormoni in ne ljubezen.
 • razafnana najstnica, downloada sašo, hari mata harija (actually I don’t give a fuck for those) z emule/limeware/torrent tracker strani – draga gospodična, če je to zate nekaj samoumevnega in vsakdanjega, če misliš da je muzka zastonj, boljše zate da downloadaš samo sašo, itaq ima 40x predrage nastope za en in isti komad čez cel večer. lahko nekdo prosim obvesti te mlade naivneže, da se bodo vsaj ZAVEDALI, da downloadanje NI legalno.
 • razafnana najstnica drugič, pije zunaj s koleg, se počuti über cool, korajžno in pametno, drugi dan pa je največja frajerka, ker je bila pijana in je kao tist fuuuuul dost spila – NE, gospodična nisi frajerka in niti malo ne izpadeš kul, poslušali te bodo edino tvoji naivni frendi in frendice, ki ne vidijo dlje od svojega nosa oziroma čez nagnjeno flašo.
 • samoumevnost v revijah, kako se obdržati na cesti, če se v ovinek pripelješ 50km/h preveč – seveda nekaj tako naivnega bodo verjeli današnji novopečeni wannabe šumaherji, če preberete kaj takega, saj veste, verjemite močno, volja je ključnega pomena do uspeha.
 • mamini sinčki, (sopomenka v isti družbeni pedokraciji: v določenih primerih edinčki, razvajenčki), ki se hvalijo kako jim mamca lepo pripravlja za jest, pere oblačila, pomiva, pospravlja, briše ritko – upam da se vsaj zavedate, da večina ostalih ljudi vašega leta to lepo opravljajo sami, začnite kupovati antidepresive, potrebovali jih boste, ko mamce ne bo več.
 • prepotentni, razvajeni, neizživeti najstniki, ki se vozijo in oblačijo na očkov račun, samo za to da jih naivna dekleta opazijo – NE gospodiči, potrebno bo začet služit kruh z lastnimi rokami.
 • prepotentni, razvajeni, najstniki drugič, ki se hvalijo kolk kilometrov so naredili že s svojim avtom – seveda degen, če pa se voziš z avtom, ki ti ga je kupil in ti ga tanka očka, sploh pa se voziš cel dan za brezveze okrog, čeprav ne narediš ene pametne poti, in to samo da pokažeš svojo novo šajtergo; bodi no nekoliko bolj izviren.
 • razafnana najstnica tretjič, glasna da jo cela gostilna sliši, s čikom v roki in iceom (to ni pir!) na mizi – daj drži lape, če bi te rahlo vdaril vzadaj po glavi ti razpade ta fru-fru, s face ti pade dve kili pudra, in če bi si ti kupovala za oblačit vse s svojim denarjem, bi zdaj v gostilni zagotovo sedela naga.

ok, grem gledat lunin mrk …

 • Facebook
 • Twitter
 • Ping
 • Google Gmail
 • LinkedIn
 • MySpace
 • Share/Bookmark
 1. sličica mici

  Tole pa mislim, da ni posledica mrka oz. mrk ni vzrok

 2. sličica Darja

  Luna se je skrila (lahko bi počakala na fotofiniš)… Sicer pa… Kaj so te glih najstnice tako nakurile danes? Saj se strinjam, da so grozne včasih, ampak tudi taki morjo živet, da človek ve, da mu je v bistvu fajn, da se ne rabi ven metat, pa ima še vedno pozornost, da se ni treba barvat z vsemu možnimi bojnimi barvami, pa čisto ok zgleda. Aja… Glede downloadanja… Bemu jim… Jaz zagovarjam, če nekdo nekaj kvalitetnega ustvari, naj zato nekaj dobi (tu bi se dalo debatirati o deležih, pa ne bom)… Sicer pa… Najstnice ne loudajo Harija pa Sašo… Ne razumejo jezika ;) (sklepam po najstniški sestrici)…

 3. sličica snow

  hehehe,Tadej ne se preveč jezit,škodi zdravlju

 4. sličica Zvita T.v.

  Heheh, jp.. bandid res ni pir :D
  Aja, pa še nekaj glede maminih sinčkov. Tega je pa vse več. Poznam dost takih.. eden bo letos dopolnil že 40let, drugi pa okol 30. In ne, ne predstavljam si nobenega, za šporhetom pa z likalinokm v roki :roll:

 5. sličica M&M

  mater, je tebe neki razpičkal :)

  sem se pa nasmejala, to pa ja.

 6. sličica Tadej

  haha, no mogu sm napisat, drugač mi ne bo dalo miru :D sj nisem jezen, ko si zaljubljen ti je itaq za vse vseeno …

  mici, ni ne :)
  Darja, ej sj pa nisem reku da so vse / so vsi takšni :D tole je blo malo razsvetljenje, ker sem jih imel nekaj v glavi zjutraj :P
  snow, ma sploh se ne jezim :)
  Zvit T.v., you see now ;)
  M&M, a misliš, mogoče nočne more :)

  sicer pa je to napisano zgolj za humor in če kdo od bralcev najde sebe tu not, boljš da ne komentira :lol:

 7. sličica tilen justin

  Prvič, naj pripomnim, da je danes polna luna in ne mrk (mrk je, ko luna “mrkne”).

  Drugič, zanima me kako je zdaj s teboj. Govori se namreč, da si resno zbolel in, da so ti šteti zadnji dnevi. Nekateri celo trdijo, da nisi več med živimi. A je to res, da si želiš pogreba brez velikega pompa??? Zakaj pa??? Saj si vendar mnogim poznani Tadej, bivši Samski, EDM fanatic …itn. Tvoji oboževalci pa potrebujejo pomp okoli tebe, saj veš. Ahahaha … jaz se pa kar ne morem nehat smejat ….. ahahahaha…… ahahahahaha……nad dejstvom, da folk natolcuje in če ni zgodbe si jo pa kar izmisli, ane. …..ahaha!!! :)

  Smešno??? Ja, smešno za zjokat. In morbidno do konca.

  Tretjič, prosim te, da tole moje sporočilo izbrišeš, saj je namenjeno le tebi Tadej in ti boš že vedel kaj sem ti hotel povedati. Te je kar malo stisnilo (pod Drugič), ane ??? Ne, res ni prijetno, se strinjam.

  Gre za množično pomanjkanje empatije pri Slovencih??? Nikar se je ne nalezi še ti – od raznih degenov … Bi bilo res škoda, saj vidim, da si sicer vredi poba!

  lp

 8. sličica Tadej

  dej mi en dober razlog da zbrišem :D , za množično empatijo pa nisem vedo, no vsaj uprising smo začeli :lol:

 9. sličica tilen justin

  Tadej! Najprej se ti opravičujem, ker sem pod “Prvič” zapisal neresnico.
  Imaš prav, davi je bil lunin mrk. Le, da jaz nisem za to pravočasno izvedel.
  I blame myself! (Pred parimi trenutki sem šele slišal po radiu).

  Razlog za brisanje prejšnjega komentarja? – Sporočilo je bilo namenjeno le tebi. Ni bilo mišljeno kot moje “sarkastično pametovanje” pred širno publiko. Bi ti ga mnogo raje poslal po mailu, (če bi ga imel). Vesel sem, če si razumel my point. Kaj češ, sem pač en osebek, (tudi taki moramo živet :lol: ), ki mu ni vseeno kakšno razpoloženje duha se obeta Slovencem v prihodnje. Menim celo, da se slednje vse od Cankarja pa do danes ni kaj prida spremenilo. Raven zavesti naroda je, opažam, še vedno tam nekje … bolj pri tleh. Žal.

  lp

 10. sličica Tadej

  tilen, ah? :) odpri blog pa piš o tem, tu lahko o čemerkoli pišeš in ja sm dojel pomen tvojga …

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !