oblačila …

kakšen pomen ima obleka, ki ti leži zraven tebe medtem ko poješ? niti premikati se ne moreš? nisi okreten če ta napade kak terorist z nožem v roki?

gledam posnetek grammyjev in na živce mi stopijo oblačila. oblačila žensk, ne moških. čeprav slednji tud ne vem kje jih kupujejo; mogoče na marsu?

zdi se mi kot da ženske nase vržejo najnovejšo kolekcijo pomladi 2008 neke znamke in hojla na oder. ha! ta je pa dobra. vse lepo in prav, če bi se le na odru lahko premikale. tako na odru izgleda kot da so čist lesene. go figure … sam sem mnenja, da bi se moral človek v obleki(ah) počutit udobno, in ne niti približno nimam smisla za oblačenje, vendar kaj obleči za na oder, bi lahko bilo jasno vsakomur …

obleke so lepe, razkošne, kar sijejo (nekatere moške se celo svetijo z vdelano elektroniko), ampak če nisi v njej vsaj nekoliko okreten, ko skačeš med tisto tri minutno ogabno pesmijo na odru, zgleda to kot da si ujet v nekaj, kar imaš na sebi in te duši. ampak kdo sem jaz da bi sodil kako se oblačit … petje ni šport in pri plesu si ne pridobiš ravno kondicije. zato drage pevke/plesalke, lepo se šemite še naprej. premikate se itaq kot afne. od zdj naprej mi je vseeno za vas …

 • Facebook
 • Twitter
 • Ping
 • Google Gmail
 • LinkedIn
 • MySpace
 • Share/Bookmark
 1. sličica Zvita T.v.

  Ane :D
  Jst zelo težko dopovem ljudem zakaj ne nosim pulijev, al pa visokih petk (razn za kšne special priložnosti) pa kiklce (razn na morju) pa sončna očala po temi.. :roll:
  Jst se morm dobr počutit, pa če to komu paše al pa ne. Zato sm (skoraj) vedno v kavbojkah.. tud za fino damo špilat nism, ker to preprosto nisem. Mogoče obleka res naredi človeka. Nisem rada na visokem, nisem fina, ne maram biti utesnjena, ne maram da mi veter vanjo piha.. :lol:

 2. sličica Tadej

  take mamo radi =)

 3. sličica M&M

  le kaj bi js brez kavbojk :)

 4. sličica Tadej

  uporabne skoraj vsepovsod :D

 5. sličica taca

  Treba se je dobro počutit in če se na Grammyjih počutijo dobro le v takih oblekah naj jih imajo… dokler v njih ne plešejo seveda… potem se nihče več ne počuti dobro… ;)
  Jaz – kavbojke, jopice (dajo se odpet če ti je vroče in ni treba vlečt čez glavo), poleti kakšna oblekca in japanke… petke le redko in takrat za dobro počutje in nikakor ne kot obvezo ali le za tipčke farbat…

 6. sličica Tadej

  ej kr mrazi me k vidim ono nikol šercinger hodit kot da bi hodla po nekih hlodih na vodi, in bo vsak cajt padla z njih … mater no … se tolažim, da se same ne oblačijo in obuvajo ..

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !