redarji/varnostniki

kot sem že zasledil pri večkomu tukaj na blogosu, zadnje čase omenjate tudi redarji in varnostnike. to so ljudje. ampak samo ljudje. kaj več jim ne bi mogel pripisat. mislim na pozitivne lastnosti.

bil sem že v marsikaterem klubu in srečal nemalo varnostnikov. eden izmed občutkov, ki jih dobivam pri teh ljudeh je zagotovo osornost. da ne bi govoril o tem da nimajo, v času dela (za njihov lajf ne vem), nobenih čustev ali občutkov do sočloveka. zagotovo imajo v sebi cel čas tisto misel, ha, jaz sem najmočnejši, poskusi se spravit name, če upaš. zagotovo ne rešujejo problemov s pozitivo. tako, namesto da bi dva pretepača lepo odvlekli oziroma, pospremili iz diskoteke, jih še zraven malce pretepejo. ha, kaj pa boš ti mulc takšni gorili kot sem jaz. vedno in samo vedno pa bo tako kot bodo oni rekli. čustva pa saj veste kje bodo pokazali; ko jim bo šla mimo kaka premalo oblečena naivna najstnica :roll:

tako se mi je zgodilo, da so mi komaj dva metra stran od diskoteke, skoraj pretepli prijatelja, redarji pa se še zmigali niso; tipičen primer (redarji drugače skrbijo za varnost v diskoteki, ampak kdo je rekel da ne smejo biti malce človeški?). drug primer se mi je zgodil prejšnjo soboto. ko je že omenjeno dekle omedlelo, so jo odnesli varnostniki. seveda ravno v prostor, kjer sem delal intervju s sam punkom. neverjetno ampak, resnično. redarji so dejansko mislili, da je dekle pijano, zato so jo fockali. mogel sem jih prepričat, da ni pijana (po izjavah njenih kolegic). žive pojave vam rečem …

imam rad diskoteke/klube/pube/lokale, vendar sovražim varnostnike v njih!

 • Facebook
 • Twitter
 • Ping
 • Google Gmail
 • LinkedIn
 • MySpace
 • Share/Bookmark
 1. sličica Kokos Karli

  Kreteni so ja. Presamozavestni srednješolski faliranci…

 2. sličica Samski

  se strinjam!

 3. sličica snow

  jap,nekateri so pa res kreteni,..prejšnjo soboto sem pospremila hčero na maturantski-bila je soplesalka-in videla ta idiotizem na lastne oči.Mislim,….obnašali so se kakor trop podivjanih idiotov,ki mislijo da če so varnostniki da držijo boga za jajca

 4. sličica Samski

  še ena resnica.

 5. sličica Zvita T.v.

  Uf, enkrat so dodobra pretepli neki kao jači tipi dva moja kolega.. jst sm varnostnika dobesedno poslala v 3 pm, ta pa je hladnokrvno rekel, da on se s tem ne misli ukvarjat, in da itak pozna tistega, ki je tepel.. pa še dost je takih cvetk.
  Se najdejo redke izjeme, ki bi mu lahko rekli varnostnik na mestu. Žalostno.

 6. sličica Čivka

  To pa je samo zato, ker je danes lahko že vsaka budala, ki ima “tri metre čez ramo” in je gledal malo preveč akcijskih filmov… varnostnik :evil:

 7. sličica Tadej

  Res, ne razumem tega, edina stvar, ki jo manj razumem je še moja sestra, ampak da ne moreš bit malce človeški … pomagat dvema narazen, ne pa ju pretepst … :roll:

 8. sličica Zvita T.v.

  Ej, tk mimgrede.. a ti nisi več Samski samski? :lol: Al kaj zdj to pomen?

 9. sličica Tadej

  am, ne ne :P vlatkin nasvet se držim :P bom kr Tadej tko kot je Nika Nika :D

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !