Zakaj Samski

Moj nickname, izhaja iz časa, ko sem iskal nekaj novega, primernega, pravzaprav izrecno za blog(e). Potreboval sem ga, ne zato, da ne bi imel drugačnega vzdevka že odprej, temveč zato, ker na blogu vendarle predstavljaš neko osebnost, nekaj kar dejansko v življenju si. Najprej sem obstajal kot komentator, ki se ga nekateri spominjate, kasneje ste me prepričali da odprem blog.

V cyber svetu sem imel dokaj veliko vzdevkov. Ampak kot veste včasih tudi zapaše kakšna svežina. Nekaj po čem se te ljudje zapomnijo. Zato je moj trenutni vzdevek nastal kot odgovor Fetalijevim komentarjem. Primarno. Kasneje pa sem ga seveda začel uporabljati na celi Siolovi blogosferi.

Vzdevek ne izraža ravno mojega stanja, niti ne bi rekel, da ga bo večno, ampak je vselej prej kot kakšen naziv. Tako kot naprimer Človek. Nastal je zato, ker je bila prva beseda, ki mi je padla na pamet, ob komentarjih. In takrat je jasno izražala moj status.

Ampak, vseeno ni tako nedolžna beseda, kot zgleda, pri meni. Velikokje sem prebral, da mora biti bloger, direkten, odkrit, to kar je v življenju; da ne sme igrati. Pravzaprav, se sam sebi zdim precej igralca, kljub temu da poskušam biti to kar sem. Eden od razlogov je tudi, da se ne bi rad razkril ljudem, ki sem jih prej poznal in so mi ranili čustva (sploh nisem prepričan, da kdo od njih bere blog(e); vsekakor jim je najprej na mestu njihova materialnost). Po drugi strani pa imam v sebi glas, ki pravi, da se naj ne oziram po njih, in naj pišem to kar se meni zazdi (hvala Sebastijanu za ta verz). Govora je seveda o mojem zasebnem življenju. Živel sem med ljudmi, ki so praktično vse delili med sabo, in če tega nisem počel, ker se pač iz določenega razloga nisem počutil udobno, sem takoj izpadel iz tega stereotipa. Govorim o zasebnem življenju nekega para. Seveda meni pomeni zasebno, intimno, življenje dosti. Zato se pač nisem razkrival ljudem, “prijateljem”, o tem s katero imam kaj. In seveda, če nisi imel dekleta, si spet letel iz družbe. To pa je že druga zgodba. To sem zdaj grozno posploševal. Ampak vseeno. Nekaj mi ne da miru. Povejte mi, ti je res dandanes partner pogoj, in ne več ljubezen?

In ja, moj status je še vedno samski ;)

  • Facebook
  • Twitter
  • Ping
  • Google Gmail
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Share/Bookmark

· 1 · 2

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !